>

MIRË SE ERDHET NË SHPATA SECURITY

 
Agjencioni SHPATA

Agjencioni SHPATA

Agjensioni SHPATA është kompani e cila jep ndihmë dhe bën sigurim fizik me personat të uniformuara për përmbushjen e kërkesave të klientëve tanë.

Ruajtja fizike konstaton në:

 • *Analizën dhe auditimine sigurisë
 • *Instalimin e sistemeve alarmuese
 • *Roje fizike
 • *Akses Kontroll
 • *Njohja e armatimi
 • *Ndihma e parë
 • *Mbrojtje kundër zjareve
 • *Kodeksi i etikës së kompanisë
 • *Përballimin e konflikteve
 • *Kuadri ligjor të sigurimit
 • SISTEMET ALARMUESE

  SISTEMET ALARMUESE

  Agjensioni SHPATA ofron sigurim me anë të monitoring sitemeve:

  Alarmi i cili do të instalohet për mbrojtjen e objektit tuaj do të jetë i lidhur me qendrën e monitoringut tonë, pasi që të lidhet qendra jonë bën përcjellje të pandërprerë 24 orë për gjendjen dhe duke pranuar të gjithë informatat të cilat do të arijnë nga centrali i alarmit.

 • *Patrolla mobile(grup i gatshëm)
 • *Sistem alarmeve
 • *CCTV video monitoring
 • *Kontroll në vendngjarje
 • *Alarm kundër zjareve
 • KLIENTËT TANË

  NA KONTAKTONI

  XHON KENEDI, SKOPJE 1000, MAQEDONI

  CERTIFIKATAT